piektdiena, 26. aprīlis
Shutterstock

Vīģu cepumi

Sastāvdaļas
  • 1 olas baltums
  • 1 šķipsniņa sāls
  • 100 g pūdercukura
  • 125 g žāvētu vīģu
  • 100 g rozīņu
  • 100 g mandeļu skaidiņu
Sātīgi un viegli pagatavojami cepumi. Garšas bagātināšanai vari pievienot arī nedaudz malta ingvera.

Pagatavošana 6 porcijas

1
Sakapā vīģes un rozīnes, samaisi ar mandelēm.
2
Olas baltumu puto ar šķipsniņu sāls, pamazām iesijā pūdercukuru un saputo stingrās putās. Uzmanīgi iecilā kapātos augļus.
3
Ar karotīti liec mazas kaudzītes uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru.
4
Ievieto līdz 160 grādiem sakarsētā krāsnī un cep 20-25 minūtes.

Pievienot komentāru

Konditoreja