Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Pexels.com

Kafijas kēksiņi 1

Sastāvdaļas
  • 250 ml ūdens
  • 250 g pūdercukura
  • 125 g sviesta
  • 2 ēdk. kakao
  • ½ tējk. sodas
  • 2 ēdk. maltas kafijas
  • 225 g miltu
  • 2 olas
Mazo kēksiņu pagatavošanas variācijas ir nebeidzamas. Šoreiz klāt pieliktā maltā kafija un karamelizētais cukurs piešķirs mokas garšu.

Pagatavošana 12 porcijas

1
Pannā lej ūdeni un cukuru, lēni maisi uz vidējas uguns līdz cukurs ir izšķīdis. Pievieno masai sviestu, kakao, sodu, kafiju un uzvāri. Pavāri 5 minūtes un tad noliec malā atdzist.
2
Kad masa atdzisusi tajā iemaisi olas un miltus, rūpīgi samaisi. Pildi formiņās un cep 20 minūtes 180 grādos. Liec malā atdzist.

Pievienot komentāru

Konditoreja