foto: Shutterstock
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 160 grādiem. Ietauko un pēc tam viegli izkaisi ar polentu cepamo formu (ideāla 23 cm diametrā). Lielā bļodā iesijā miltus, pievieno riekstus, polentu un cepamo pulveri. Visu caurjauc ar sviestu, eļļu un ingveru.
Lielā bļodā iesijā miltus, pievieno riekstus, polentu un cepamo pulveri. Visu caurjauc ar sviestu, eļļu un ingveru.
Citā bļodā olas un cukuru sakul līdz stingrām putām un rūpīgi to iecilā riekstu–ingvera–miltu masā. Jauc un maisi, līdz mīkla ir viendabīga un plūstoša.
Lej to cepamajā formā un liec krāsnī uz 50 minūtēm. Gatavību pārbaudi ar koka skaliņu – iedurot kūkas viducī, tam jābūt mitram. Izņem no krāsns, ļauj pusstundu dzist un pasniedz ar saldējuma bumbu pie sāniem.