Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Asais šokolādes braunijs

Sastāvdaļas
  • 250 g sviesta
  • 80 g kakao pulvera
  • 200 g brūnā cukura
  • 200 g tumšā Muscovado cukura
  • 3 olas
  • 140 g miltu
  • 100 g tumšās šokolādes
  • 1 tējk. vaniļas ekstrakta
  • 1 tējk. malta kanēļa
  • 1 čili pipars
  • sauja maltu krustnagliņu
  • šķipsniņa malta ingvera un muskatrieksta
Šokolāde un čili ir laba kombinācija, īpaši rudens un ziemas sezonā, kad gribas, ko saldu un sildošu. Īpašu lomu šeit spēlē Muscovado cukurs, tas braunijam piešķirs karameļu, cukurniedru melases garšu. Ja nav pieejams, var iztikt ar parasto brūno cukuru.

Pagatavošana

1
Izkausē sviestu. Tam pievieno kakao pulveri un abus cukurus. Pievieno olas un vaniļas ekstraktu, samaisi.
2
Pievieno smalki sagrieztu čili piparu un smalki sagrieztu šokolāde.
3
Masu pildi 20x30 cm karstumizturīgā traukā, kas izklāts ar cepamo papīru un cep 25-30 minūtes 180 grādos. Kad atdzisis, sagriez gabaliņos.

Pievienot komentāru

Konditoreja