foto: Shutterstock.com
Konditoreja
2021. gada 7. aprīlī, 14:00

Omītes auzu pārslu cepumi bez miltiem

Katrai omītei ir savas supperreceptes. Šoreiz padalīsimies ar vienu no brīnišķīgajām receptēm, kas iegūta no kādas omītes recepšu klades. Izmēģiniet arī jūs!

Pagatavošana

40 min20 porcijas
1

Sviestu uzputot ar cukuru un vaniļas cukuru, pievienot šķipsniņu sāls. Turpinot putot pa vienai pievienot olas. Putot līdz masa kļūst gaisīga un viendabīga. Pievienot auzu pārslas un riekstus, kārtīgi samaisīt.

2

Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru. Gatavu mīklu ar divu karošu palīdzību liek uz cepešpannas veidojot apaļus cepumus apm. 1 cm biezus. Cepumus nelieciet pārāk tuvu vienu otram, jo tie cepeškrāsnī pakusīs un saplūdīs kopā. Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 15 min.

3

Gatavus cepumus atdzesēt un var pasniegt.