Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Omītes auzu pārslu cepumi bez miltiem 2

Sastāvdaļas
  • 250g auzu pārslas
  • 100g sasmalcinātu riekstu
  • 100g sviests (istabas temp.)
  • 120g cukurs
  • 2 olas
  • 20g vaniļas cukurs
  • sāls
Katrai omītei ir savas supperreceptes. Šoreiz padalīsimies ar vienu no brīnišķīgajām receptēm, kas iegūta no kādas omītes recepšu klades. Izmēģiniet arī jūs!

Pagatavošana 20 porcijas

1
Sviestu uzputot ar cukuru un vaniļas cukuru, pievienot šķipsniņu sāls. Turpinot putot pa vienai pievienot olas. Putot līdz masa kļūst gaisīga un viendabīga. Pievienot auzu pārslas un riekstus, kārtīgi samaisīt.
2
Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru. Gatavu mīklu ar divu karošu palīdzību liek uz cepešpannas veidojot apaļus cepumus apm. 1 cm biezus. Cepumus nelieciet pārāk tuvu vienu otram, jo tie cepeškrāsnī pakusīs un saplūdīs kopā. Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 15 min.
3
Gatavus cepumus atdzesēt un var pasniegt.

Skatīt visus komentārus

Konditoreja