foto: Shutterstock.com
Konditoreja
2021. gada 3. martā, 14:00

Cepumi ar ogu sukādēm

Šie cepumi garšos gan lieliem, gan maziem - kraukšķīgi un garšīgi. Turklāt, cepumiem pievienotās ogas padara cepumus īpašus un jūsu ģimene lūgs jums tos pagatavot vēl un vēl. Izmēģiniet šo vienkārši pagatavojamo recepti arī jūs!

Pagatavošana

40 min12 porcijas
1

Sviestu uzputo ar balto cukuru, brūno cukuru un vaniļas cukuru, pievieno šķipsninu sāls. Puto līdz masa kļūst gaisīga un viendabīga. Turpinot putot pa vienai pievieno olas. Mīklā iemaisa miltus, kaltētas ogas un sasmalcinātus riekstus.

2

Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru. Gatavu mīklu ar divu karošu palīdzību ne pārāk tuvu vienu otram liek uz cepešpannas veidojot apaļus cepumus apm. 1 cm biezus. Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 12-15 min.

3

Gatavus cepumus pilnībā atdzesē. Tikko izņemti no cepeškrāsns tie ir mīksti, bet atdziestot tie kļūs stingrāki.

4

Cepumus pasniedz pilnībā atdzesētus.