Riekstus notīrīt, apgrauzdēt un sasmalcināt.
Mīklai - sajaukt kopā mīkstu sviestu ar pūdercukuru un olas dzeltenumu. Pievienot riekstus un miltus, iejaukt mīklu. Mīklu izrullēt plānā kārtā (2-3mm) un atdzesēt ledusskapī. Mīklu sakārtot groziņos, sadurstīt ar dakšu un cept 12 min. iepriekš uzkarsētā krāsnī 200 grādos, līdz tā kļūst zeltaina. Groziņus atdzesēt.
Džemu uzsildīt un izberzt caur sietu. Piepildīt groziņus ar džemu.
Agaru iemērkt aukstā ūdenī uz 2 st. Džemu uzsildīt un izberzt caur sietu. Lielā bļodā uzputot ar mikseri olu baltumus, siltu džemu un cukuru. Kamēr putojat, uzkarsēt agaru un pievienot vēl karstu. Kārtīgi samaisīt.
Uzreiz pārlikt masu sagatavotā konditorejas maisiņā un izspiest kremu groziņos.
Dekorē ar šokolādi un svaigām ogām.