1. Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 170 grādiem.
Aukstu sviestu sagriezt kubiņos. Bļodā iebērt cukuru, miltus, pievienot sviestu un ar rokām samīcīt, līdz veidojas drupačas. Pievienot olu un vēlreiz samīcīt, līdz veidojas "plastiska" mīkla. No mīklas izveidot bumbu, ietīt pārtikas plēvē un ielikt ledusskapī uz 30 min.
2. Biezpienu sajaukt ar cukura sīrupu, rozīnēm, olu un apelsīnu sīrupu vai liķieri. Pievienot sēkliņas no vaniļas pāksts un rīvētu citrona miziņu. Ja biezpiens ir pārāk graudains, tad to labāk vispirms sablendēt ar abiem sīrupiem (vai liķieri) un tad pievienot pārējo.
3. Kūkas formu iesmērēt ar sviestu vai eļļu. Mīklu ieklāt formā ar rokām, ar pirkstiem piespiežot pie malām. Ielikt ledusskapī vēl uz 30 min. Cept cepeškrāsnī apm. 20 min. Izņemt no cepeškrāsns, piepildīt ar biezpiena masu un cept vēl 40-45 min.
4. Gatavu kūku atdzesēt, pārkaisīt ar pūdercukuru un ar šef-pavāra degli apsvilināt, lai cukurs izšķīst un veido kraukšķigu garozņu.
5. Kūku dekorē ar karamelziētiem mandarīniem. Tos nav sarežģīti pagatavot - recepte šeit.