Pagatavot drupačas. Miltus, cukuru, kanēli un sāli sajaukt bļodā. Pievienot gabaliņos sagrieztu sviestu un saberzt starp plaukstām, lai veidojas drupačas. Nolikt aukstā vietā.
Pagatavot mīklu. Sviestu izkausēt, noņemt no uguns un ļaut atdzist 5 minūtes.
Lielā bļodā sajaukt kopā abus cukura veidus. Pievienot izkausētu sviestu un samaisīt. Pievienot olu un putot, kamēr mīkla kļūst gaiši brūna, apm. 3-4 minūtes. Pievienot vaniļas ekstraktu un biezpienu un samaisīt visu kopā.
Atsevišķā bļodā sajaukt miltus cepamo pulveri un cukuru. Savienot abus maisīumus kopā, samaisīt. Pēdējās pievienot mellenes un ātri apmaisīt. Mīklai jābūt mazliet lipīgai.
Ar divām ēdamkarotēm izveidot cepumus un pārlikt uz cepešpannas, izklātas ar cepamo papīru. Cep 8 minūtes. Tad cepumus pārkaisa ar drupačām un cep vēl 4 minūtes. Izņem no krāsns un ļauj cepumiem atdzist.