Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mafīni ar bergamota aromātu

Sastāvdaļas
  • 220g milti
  • 150g sviests
  • 150g gaišais "Muscovado" cukurs
  • 2 olas
  • 125ml piens
  • 3 ēd.k. sausa zaļā tēja ar bergamota aromātu
  • 2 tējk. cepamais pulvers
  • saldais krējums un cukurs dekoram
Par tēju esam rakstījuši diezgan daudz un kurš gan nezin ko ar to iesākt? Protams, dzert! Taču ir tējas ar īpaši izteiktu garšu un aromātu. Šādas tējas lieliski noder arī dažādu ēdienu pagatavošanā.

Pagatavošana

1
Krūzē iebērt sauso tēju un pārliet ar uzkarsēto pienu. Atstāt uz 30 min. ievilkties.
2
Sviestu uzputot ar cukuru, pa vienai pievienojot olu. Pievienot miltus un cepamo pulveri. Pienu izkāst caur sietu un pievienot mīklai. Mīklu sadalīt pa 12 mafīnu formiņām un cept 180 grādos 25 min.
3
Mafīnus pilnībā atdzesēt un tad izdekorēt ar putoto saldo krējumu un brūno cukuru.
4
Avots-trampampulkanat.livejournal.com

Pievienot komentāru

Konditoreja