Aukstu sviestu sarīvēt uz dārzeņu rīves. Pievienot 50g cukuru un miltus, samaisīt līdz veidojas drupačas. Pievienot olu un iemīcīt viendabīgu mīklu. Izveidot no mīklas bumbu, ietīt pārtikas plēvē un ievientot ledusskapī uz 30 min. Ja nesanāk izveidot bumbu un mīkla drūp, tad mīklai pievienot pa 1 tējk. aukstu ūdeni.
Miklu ar pirkstiem izkārtot formiņās, izveidojot bortiņus. Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 190 grādos 20-25 min.
Biezpienam pievienot atlikušo cukuru, vaniļas cukuru, vaniļas ekstraktu un jogurtu. Visu sablendēt. Ar šo krēmu piepildīt atdzisušos groziņus. Zemenes sagriezt plānās šķēlītēs un izdekorēt ar tām groziņus.