OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Konditoreja
2013. gada 25. aprīlī, 14:46

Espresso kūkas

Senāk turku līgavaiņiem bija jāapsola, ka viņi vienmēr spēs apgādāt savas jaunās sievas ar kafiju. Taču ļoti pat iespējams, ka paliekot populārākai tieši šai receptei, visiem pasaules līgavaiņiem būs jasola - vienmēr savai mīļotajai gatavot šīs Espersso kafijas kūkas!

Pagatavošana

40 min
1

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
Sviestu izkausē, pievieno vaniļas ekstraktu un kafiju, atdzesē.
Miltus izsijā, pievieno cepamo pulveri, kakao un cukuru.
Olām pievieno pienu un uzputo ar dakšu.
Miltus sajauc ar olu-piena masu un sviesta-kafijas masu. Samaisa, līdz veidojas viendabīga masa.

2

Ar mīklu piepilda formiņas, aizpildot 2/3 no tilpuma. Cep cepeškrāsnī 15-20 min.

3

Kūkas atdzesē un izdekorē ar šokolādes sieru.