Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dzērveņu un apelsīnu ievārījums

Sastāvdaļas
  • 1 gl. svaigas vai saldētas dzērvenes
  • 4 ēd.k. medus
  • 1/2 apelsīna sula
Šo garšigo ievārījumu brokastīs var iemaisīt jogurtā, to tik pat labi var baudīt ar grauzdiņiem vai pankūkām. Vai lietot kā mērci ēdot ceptu tītaru, medījumu vai cūkgaļu.

Recepte no grāmatas Rodžers Korders "Sarkanvīna diēta" (Izdevniecība "Zvaigzne ABC").

Pagatavošana 3 porcijas

1
Vidēja lieluma katliņā uz mērenas uguns dzērvenes vāra apelsīnu sulā 6-7 min, līdz tās kļūst mīkstas. Ja nepieciešams, pielej vairāk aplesīnu sulas, lai dzērvenes būtu pārklātas ar šķidrumu. Pēc garšas pievieno medu. Pasniedz ar pankūkām, jogurtu, graudziņiem vai arī ar gaļu.

Pievienot komentāru

Ievārījumi