Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Bread with poached egg with asparagus, selective focus

Oliņš-boliņš ar kaviāru un sparģeļiem

Sastāvdaļas
  • 4 olas
  • 200g sparģeļi
  • 4 tējk. jūras zaķa kaviārs
  • 8 maizes šķēles
  • 4 ēd.k. grieķu/turku jogurts
  • sāls
Oliņš Boliņš tup uz žoga,
Oliņš Boliņš nogāžas.
Visa Karaļgvarde to
Nevar vietā novietot.
Šo pantiņu zin katrs, kurš kaut reizi lasījis Luisa Kerola brīnišķīgo grāmatu "Alise Aizspogulijā". Pagatavojiet šo īpašo recepti un vēlreiz (kaut domās) nokļūstiet pasakā...

Pagatavošana 4 porcijas

1
No maizes izgriezt 8 vienādus apļus. Maizi apgrauzdēt sausā pannā no abām pusēm. Olu vārīt ~ 4 min, lai dzeltenums saglabātos šķidrs. Sparģelus novārīt sālsūdenī 4-5 min. un noskalot zem tekoša auksta ūdens.
2
Uz viena maizes apļa uzsmērēt jogurtu, apsegt ar otru maizes apli. Pa virsu uzlikt notīrītu olu un kaviāru. Blakus uz šķīvja kārto sparģeļus.
3
Pasniedzot olu pārgriež.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm