foto: Shutterstock
Idejas brokastīm
2019. gada 15. februārī, 13:20

Omlete ar zaļajiem zirnīšiem

Jā, draugi! Un atkal sakām paldies franču virtuves entuziastiem par šo vienkāršo, taču tik ļoti iecienīto un daudzveidīgo ēdienu ar gardo nosaukumu "Omlete".

Pagatavošana

25 min2 porcijas
1

Olas uzputot ar turku jogurtu. Pievienot konservētus zirnīšus un burkānus un pēc garšas sāli.

2

Multivāres katla trauku iesmērēt ar eļļu (ar otiņu) un pārliet olu masu. Cept omleti 20 min. režīmā "Cepšana".

3

Omleti var uzcept arī cepeškrāsnī - karstumizturīgā traukā ieliet olu masu un cept 180 grādos. Gatavību pārbaudīt ar koka irbulīti.

4

Pasniedz, pārkaisot ar svaigiem zaļumiem.