Sirdi noskalot un nogriezt liekos taukus (ja tādi ir). Sirdi sagriezt palielos gabalos, ielikt katlā, pārliet ar aukstu ūdeni un uzvārīt. Sirdi vārīt apm. 40-45 min. Sirds gabaliņus izņemt ārā un mazliet atdzesēt, buljonu vēl ārā neliet.
Sīpolu un ķiploku sagriezt un apcept pannā uzkarsētā eļļā. Sirdi, apceptus sīpolus un ķiplokus samalt. Pievienot vīriešu zapti, sāli un svaigi maltus piparus. Pa cik sirds ir pietiekami sausa, tas iesakām pievienot pildījumam buljonu, kurā vārījās sirds.
Kefīru, olas, miltus, sāli un cukuru sajaukt kopā. Glāzē ar verdošu ūdeni izmaisīt sodu un ātri pārliet pankūku mīklā. Visu velreiz samaisīt un 5 min. uzbriedināt. Uzcept plānās pankūkas, cepot tās tikai no vienas puses.
Pankūku liek uz augšu ar apcepto pusi, uzliek pildījumu un satin pankūku. Gatavas pankūkas cep līdz brūnai garoziņai no abām pusēm. Pasniedz ar krējumu.