Olu baltumus atdalīt no dzeltenumiem. Baltumus atlikt malā, bet dzeltenumus saputot ar cukuru. Iesijāt miltus, sajaukt un nolikt ievilkties uz 10 min.
Rozīnes iemērkt rumā.
Mandeles apcept sausā pannā.
Visu iejaukt mīklā. Olu baltumus saputot ar šķipsniņu sāls un uzmanīgi iecilāt mīklā. Pannā uzkarsē 1 ēd.k. sviesta un iepilda mīklu pirksta biezumā. Cept uz lēnas uguns zeltaini-brūnus no abām pusēm. Ar dakšiņu saplucināt palielos gabalos, pārkaisīt ar pusi pūdercukura un mandelēm.
Ik pa brīdim apmaisīt un cept vēl dažas minūtes, lai cukurs karamelizētos. Pankūkas liek uz šķīvja un pārkaisa ar atlikušo pūdercukuru. Austrijā šo ēdienu pasniedz ar ābolu biezeni ( tādi, kā mums pārdodas bērnu biezeņi).
Pankūkas var pasniegt ar saldējuma bumbiņu.