Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Franču grauzdiņi

Sastāvdaļas
  • 8 maizes šķēles
  • 180 ml piena
  • 3 olas
  • šķipsna kanēļa
  • sviests un eļļa cepšanai
Pirms pārdesmit gadiem šo gardumu mēdza saukt par olmaizi, un tikai tad, kad līdz mums nonāca pasaules kulinārijas pieredze, uzzinājām, ka bērnības kārumam pasaulē ir pazīstams kā franču grauzdiņš.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Sakul olas ar pienu un kanēli.
2
Uzkarsē pannu mēreni karstu un liec tajā 1 ēdk. eļļas un 1 ēdk. sviesta.
3
Maizes šķēles no abām pusēm iemērc piena un olu maisījumā, liec uz pannas un cep no abām pusēm zeltainas. Pasniedz ar ievārījumu vai pārkaisītas ar cukuru.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm