Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Ābolu pankūkas

Sastāvdaļas
  • 160 g miltu
  • 150 g nomizotu, šķēlītēs sagrieztu ābolu
  • 150 ml piena
  • 2 olas
  • 3 ēdk. cukura
  • 1 ½ tējk. cepamā pulvera
  • ½ tējk. sāls
  • eļļa cepšanai
Šī ir pamata recepte biezajām pankūkām. Šoreiz liekam klāt ābolu šķēlītes, bet tikpat labi iederētos arī mellenes vai šokolādes gabaliņi.

Pagatavošana 5 porcijas

1
Miltus, cepamo pulveri, sāli, cukuru, pienu un olu dzeltenumus sakul biezā masā. Iejauc tajā ābolu šķēlītes.
2
Olu baltumus saputo un vieglītiņām iecilā mīklā. Pankūkas cep mērenā karstumā no abām pusēm gaiši brūnas. Pasniedz ar sīrupu, sakultu krējumu vai cukuru.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm