foto: Shutterstock
Kartupeļus ar mizu izvāri, nokās un iztvaicē. Kad atdzisuši, nomizo un sagriez 1 cm lielos gabaliņos.
Kāpostus sadali pa lapām, izgriez cietos kātus, mīkstumu sagriez gabaliņos. Šķiņķi arī sagriez gabaliņos. Nomizotu sīpolu sakapā.
Olas sakul ar pienu un pusi maurlociņu. Pieber sāli un piparus.
Pannā izkausē un apcep šķiņķi, pēc tam izņem no pannas. Ieber sīpolus un apcep caurspīdīgus. Izņem no pannas.
Pannā ieliec arī sviestu un izkausē. Ieber kartupeļus un uz mērenas uguns cep 5 minūtes. Pievieno kāpostus un turpini cept vēl 5–10 minūtes. Pieber sāli un piparus.
Iemaisi sīpolus un šķiņķi. Pārlej ar sakultajām olām. Karsē, līdz olas sarec. Pārkaisi ar atlikušajiem lociņiem.