Pagatavojiet ruletītes pa vienai. Katrai ruletei vajag 1 olu, 1 tējk auksta ūdens sakult kopā. Sāli pievienot nevajag - sāls būs pietiekamā daudzumā pildījumā. Nelielu pannu uzkarsēt, apsmērēt ar GI sviestu un uzliet olu maisījumu. Uzreiz pārkaisīt ar smalki sakapātiem zaļumiem un cept, līdz omlete ir gatava. Uzmanīgi, lai nesaplēst, ar lāpstiņu pārlikt omleti uz dēlīša vai sķīvja. Tādā veidā pagatavot arī pārējās omletes.
Katru omleti apsmērēt ar pesto mērci, sadrupināt sieru vai biezpienu. Salālapas apslacīt ar olīveļļu, sakārtot pa virsu sieram un pārliet ar balzāmetiķi. Omletes satīr kā konvertiņus vai kā rullīšus. Pasniegt ar svaigu maizi vai čiabatu.