foto: Shutterstock
Idejas brokastīm
2020. gada 7. oktobrī, 14:00

Burkānu pankūkas

Šo pankūku gatavošana ir gaužām līdzīga kartupeļu pankūkām. Taču atšķirībā ir garšā, jo saldie burkāni dod šim ēdienam pavisam citu garšu. Ja negribas tās saldas, neliec cukuru, bet pierīvē sīpolu un zaļumus, piemēram, pētersīļus.

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Burkānus notīra, nomazgā, sarīvē uz dārzeņu rīves.

2

Burkāniem klāt liek pienu, cukuru, sāli, olas, izkausētu sviestu, miltus.

3

Masu samaisa un cep kā biezās pankūkas, liek mīklu ar ēdamkaroti uz pannas sakarsētā eļļā. Pasniedz ar krējumu vai skābu ievārījumu.