Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Burkānu pankūkas

Sastāvdaļas
  • 3-4 nedaudz apvārīti vai negatavoti burkāni
  • 2-3 olas
  • 100 g miltu
  • 100 g kausēta sviesta
  • ½ glāze piena
  • Citrona miziņa
  • 2 tējk. cukura
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai
Šo pankūku gatavošana ir gaužām līdzīga kartupeļu pankūkām. Taču atšķirībā ir garšā, jo saldie burkāni dod šim ēdienam pavisam citu garšu. Ja negribas tās saldas, neliec cukuru, bet pierīvē sīpolu un zaļumus, piemēram, pētersīļus.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Burkānus notīra, nomazgā, sarīvē uz dārzeņu rīves.
2
Burkāniem klāt liek pienu, cukuru, sāli, olas, izkausētu sviestu, miltus.
3
Masu samaisa un cep kā biezās pankūkas, liek mīklu ar ēdamkaroti uz pannas sakarsētā eļļā. Pasniedz ar krējumu vai skābu ievārījumu.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm