Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Kartupeļu un biezpiena pankūkas

Sastāvdaļas
  • 500 g ar mizu vārītu kartupeļu
  • 400 g biezpiena
  • 150 g miltu
  • 70 g cukura
  • 50 g rozīņu
  • 2 olas
  • 1 tējk. Sarīvētas citrona miziņas
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai
Tās nav ne kartupeļu pankūkas, ne biezpiena plācenīši, drīzāk kaut kas pa vidu. Kartupeļi un biezpiens ir lieliski sabiedrotie, izmēģini tos apvienot arī pankūkās.

Pagatavošana

1
Kartupeļus nomizo, kopā ar biezpienu samīca (var izmantot gaļas maļamo mašīnu, blenderi vai stampiņu).
2
Masai pieliek miltus, cukuru, olas, garšvielas un nomazgātas rozīnes.
3
Mīklu saveļ veltnī un sagriež apmēram 1,5 cm biezās šķēlēs. Katru šķēli apvārta miltos un cep eļļā no abām pusēm gaiši brūnu. Pasniedz ar krējumu vai ievārījumu.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm