Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Zeltaini brūnās pankūkas pasniegšanai. Lai labi garšo! (Foto: Shutterstock)

Perfektas gaļas pankūciņas 2

Sastāvdaļas
  • 3 olas
  • piens
  • eļļa
  • milti
  • ūdens
  • cūkgaļa
  • sīpoli
  • garšvielas
Ir pierasts, ka ar vārdu ''pankūkas'' mums asociējas saldais ēdiens, bet šīs pašas ''pankūkas'' var būt ne tikai saldēdiens vien! Recepti piedāvā Mammamuntetiem.lv.

Pagatavošana

1
Bļodā iesit olas, pievieno nedaudz sāli, sakuļ.
2
Pievieno pienu un ūdeni. Kārtīgi izmaisa un pa daļām pievieno miltus.
3
Mīklai pievieno nedaudz eļļu. Mīklas konsistencei jābūt ne pārāk biezai.
4
Mīklu atstāj, lai nedaudz uzbriest.
5
Izvāra liesu cūkgaļu, samaļ un liek pannā cepties. Pievieno smalki sagrieztus sīpolus, sāli, piparus un raudeni. Gaļas masai jābūt saistošai, cepoties tai pielej nedaudz buljona.
6
Cep plānas pankūkas un pilda tās ar malto gaļu.
7
Kad tās sapildītas, pankūkas no abām pusēm vēlreiz apcep gaiši brūnas.
8
Pasniedz ar skābu krējumu.
9
Lai labi garšo!

Skatīt visus komentārus

Idejas brokastīm