Zeltaini brūnās pankūkas pasniegšanai. Lai labi garšo!
Bļodā iesit olas, pievieno nedaudz sāli, sakuļ.
Pievieno pienu un ūdeni. Kārtīgi izmaisa un pa daļām pievieno miltus.
Mīklai pievieno nedaudz eļļu. Mīklas konsistencei jābūt ne pārāk biezai.
Mīklu atstāj, lai nedaudz uzbriest.
Izvāra liesu cūkgaļu, samaļ un liek pannā cepties. Pievieno smalki sagrieztus sīpolus, sāli, piparus un raudeni. Gaļas masai jābūt saistošai, cepoties tai pielej nedaudz buljona.
Cep plānas pankūkas un pilda tās ar malto gaļu.
Kad tās sapildītas, pankūkas no abām pusēm vēlreiz apcep gaiši brūnas.
Pasniedz ar skābu krējumu.
Lai labi garšo!