Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Biezpiena krēms ar papriku un zaļumiem 2

Sastāvdaļas
  • 300 g pilnpiena biezpiena
  • 3–4 ēdk. krējuma
  • 1 liela sarkanās paprikas pāksts
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 ēdk. sakapātu zaļumu
  • malti melnie un čili pipari
  • sāls
Biezpiens – gan vājpiena, gan pilnpiena – ir ļoti piemērots dažādu krēmu pagatavošanai. Tas, vai krēms būs salds vai sāļš, atkarīgs no tā, kādi vēl produkti un garšvielas tiks pievienotas. Sāļie krēmi noder ne tikai ziešanai uz maizes, bet arī kā garšīga mērcīte, kurā pamērcēt salmiņos sagrieztus vai rozetēs sadalītus svaigus dārzeņus, piemēram, papriku, gurķus, kolrābjus, ziedkāpostus un brokoļus.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Biezpienu rūpīgi sakul kopā ar krējumu.
2
Papriku sagriez smalkos gabaliņos, ķiplokus sakapā.
3
Visus produktus samaisi un atstāj, lai 15–20 minūtes ievelkas.

Skatīt visus komentārus

Idejas brokastīm