Sīpolu un gaļu sagriež smalkos kubiņos. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus un gaļu.
Vistas buljonu ielej katlā un uzkarsē. Pievieno graudu pārslas, sojas mērci, rīvētu ingveru. un vāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Pašās beigās iemaisa gaļu ar sīpoliem.
Nelielā katlā uzvāra 500ml ūdens, pievieno etiķi un samazina uguni. Ūdens nedrīkst intensīvi vārīties, savādāk olas izšķīdīs. Ar karoti vai putojamo slotiņi ūdeni intensīvi samaisa uz riņķi un vidū pa vienai, iesitot zupas kausā, olas uzmanīgi pārlej udeni. Vāra 3 min, līdz ola ir sarecējusi. Gatavas olas uzmanīgi izņem no ūdens.
Putru pārkaisa ar smalki sagrieztām dillēm un lokiem, pasniedz ar olu.