Idejas brokastīm
2016. gada 14. oktobrī, 06:04

Omlete ar nagetiem, spinātiem un makaroniem

Man garšo vistas gaļas nageti, garšo makaroni, garšo omletes un galīgi negaršo spināti. Kaut-gan izteiktas garšas spinātiem nav un es zinu, cik tie ir veselīgi. Tāpēc nolēmu savienot veselīgās lietas ar garšīgām!

Pagatavošana

30 min3 porcijas
1

Nagetus uzcep, makaronus novāra sālsūdenī. Nagetus sagriež mazākos gabalos. Holandes sieru sarīvē.

2

Olas uzputo bļodā, pievieno makaronus, Holandes sieru, spinātus, pāris svaigas bazilika lapiņas. Tad pievieno sagrieztus nagetus, muskatriekstu, sāli un svaigi maltus piparus.

3

Visu pārlej pannā. Pannu uzliek uz uguns un mazliet pacep, lai no apakšas izveidojas garoziņa. Tad pa virsu kārto saplūkātu ar rokām sieru Mozzarellam apsedz ar vāku un cep uz mazas uguns vai arī liek cepeškrāsnī. Rokturi, pirms likt cepeškrāsnī, aptin ar folliju - tad rokturis nesadegs.