French toast with apple and maple syrup, selective focus
French toast with apple and maple syrup, selective focus
Idejas brokastīm
2015. gada 12. februārī, 20:50

Bruņinieki ar ābolu mērci

Kurš gan bērnībā nav baudījis garšīgos "Bruņiniekus"...Jūs?!Tad šis misēklis steidzami jālabo. Izmēģiniet šo vienkārši pagatavojamo recepti un iesakiet to arī citiem!

Pagatavošana

30 min3 porcijas
1

Ābolus nomizot, izgriezt serdi un sagriezt ne pārāk plānās šķēlitēs. Sausā katliņā vai pannā izkausēt sviestu. Pievienot cukuru un samaisīt. Kad cukurs ir izšķīdis, pievienot ābolu šķēlītes. Cept ābolus apm. 10 min, līdz tie kļūst mīksti. Pārkaisīt ar kanēli un noņemt no uguns.

2

Bļodā iesist olas, pievienot vaniļas cukuru un pienu un uzputot. Olu maisījumā iemērkt maizes šķēles un uzcept pannā izkausētā sviestā no abām pusēm.

3

Maizes pasniedz pārlejot ar ābolu mērci.