OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Idejas brokastīm
2014. gada 28. oktobrī, 20:08

Lašburgers "Oskar, noķer mani"!

Uzturvērtības ziņā lasis ir ļoti augstvērtīga zivs. Tā sastāvā ir vērtīgas taukskābes, A, B1, B2, B6 un E vitamīns. No minerālvielām lasī visvairāk ir kālija, fosfora un kalcija.

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Gurķus nomazgāt un ar dārzeņu mizojamo nazi sagriezt plānās strēmelītēs. Pievienot smalki sakapātas dilles, sāli, cukuru un svaigi maltus piparus pēc garšas, apmaisīt un atlikt kamēr gatavojat visu pārējo.

2

Lasi sasmalcināt, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus, izveidot četras plakanas kotletes. Pannā uzkarsēt eļļu un uzcept kotletes.

3

Krējumam pievienot dilles, Vasabi pēc garšas, sāli un visu samaisīt. Sīpolu sagriezt plānās ripiņās.

4

Maizītes sagriezt uz pusēm. Apakšējo daļu apsmērēt ar krējuma mērci, pa virsu uzlikt kotleti, gurķus, sīpola ripiņas un pārliet vēlreiz ar mērci. Apsegt ar otru maizītes daļu.

5

Pasniedz uzreiz.