Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 170 grādiem. Cepešpannu izklāt ar cepamo papiru. Sagatavot vēl vienu tādu pašu papīra loksni.
Spinātus atkausēt un ar sieta palīdzību nospiest lieko šķidrumu. Neatsājiet spinātus siltā vietā vairāk kā uz 6 st, jo tie zaudēs krāsu.
Olas uzputot ar sāli, līdz tās kļūst gaisīgas un gaišas. Pievienot miltus un cepamo pulveri un uzputot vēlreiz. Pievienot spinātus, apmaisīt un masu pārliet sagatavotā cepešpannā. Virsmu kārtīgi izlīdzināt. Cep cepeškrāsnī apm. 15 min. Nepārturēt!
Sagatavi izņemt no cepeškrāsns un atdzesēt apm. 10 min. Apsegt ar otru cepamā papīra loksni un uzlikt dēlīti. Ātri apmest formu riņķī un noņemt paplāti. Sagatavi atstāt uz dēlīša atdzist ~ 10 min. Uzmanīgi noņemt augšējo papīra kārtu. Nu jau atdzisušu sagatavi apsmērēt ar sieru - uz vienas puses pildījumu kārto biezākā slānī. Ruleti sāk tīt no tās puses, kur slānis ir biezāks. Ruleti sarullēt, ietīt cepamā papīrā un novietot ledusskapī vismaz uz 1 st.
Ruleti pirms pasniegšanas dekorē ar sieru, zaļumiem un ikriem.