OLYMPUS DIGITAL CAMERA
1. Mazā bļodiņā sarīvēt apelsīna miziņu. Apelsīnu nomizo un ar asu nazi izgriež daiviņas apm. no vienas apelsīna puses. No pārējā apelsīna izspiež sulu un sajauc ar sarīvēto miziņu. Sīpolus smalki sagriež. Pannā izkausē sviestu un apcep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno apelsīna sulu un rīvētu miziņu un pasautē 2-3 min. Uguni izslēdz.
2. Mocarellu sagriež šķēles vai saplūkā ar rokām un sakārto uz maizes šķēlēm. Pārkaisa pēc garšas ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
3. Apceptus sīpolus sakārto uz maizītēm pa virsu sieram. Tad uzliek lasi un apelsīna šķēlītes. Izdekorē ar zaļumiem.