Sieru sarīvēt. Olas sakult ar pienu, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Desu sagriezt šķēlītēs. Sīpolu notīrīt un sagriezt gredzenos. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept tajā sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot desu un apcept visu kopā. Pārliet ar olu, apmaisīt un cept, līdz olas gatavas.
Tortilu liek uz darba virsmas. Pārkaisa ar sieru, uzliek pusi no apceptas desas ar olu, pārkaisa vēlreiz ar sieru un apsedz ar otru tortillu. To pašu atkārto ar atlikušājām divām tortillām. Abas tortillas apcept uz grillpannas no abām pusēm, lai izkūst siers.
Pagatavot mērci. Jogurtu sajaukt ar sinepēm un kariju, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
Kesadiljas sagriezt šķēlītēs un pasniedz ar mērci.