OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Grilam
2013. gada 31. janvārī, 20:01

Grilēta heka fileja ar biešu-dzērveņu salātiem

Tumšsarkani salāti būs lielisks kontrasts baltai heka filejai. Turklāt garšas ziņā šie mazliet neierastie, nedaudz pikantie salāti lieliski sader ar maigo zivs fileju.

Recepte no grāmatas Rodžers Korders "Sarkanvīna diēta" (Izdevniecība "Zvaigzne ABC").

Pagatavošana

25 min4 porcijas
1

Mazā katliņā izkarsē pupiņas, dzērvenes un olīveļļu. Tad pielej citrona sulu, vārītas bietes, smalki sakapātus sīpolus un pētersīļus, pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus.

2

Heka filejas pārkaisa ar sāli un svaigi maltiem pipariem un apcep uz grila - apm. 2 min. no katras puses.

3

Zivs filejas pasniedz karstas kopā ar biešu-dzērveņu salātiem un vārītiem kartupeļiem.