Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grilēta heka fileja ar biešu-dzērveņu salātiem

Sastāvdaļas
  • 4 heka filejas (katra 150g)
  • 400g konservētas pupiņas
  • 150g marinētas bietes vieglā marinādē
  • 1/2gl. kaltētas dzērvenes
  • 2 ēd.k. olīveļļa
  • 1 sīpols
  • 1/2 citrona sula
  • 20g pētersīļi
  • sāls, svaigi malti pipari
Tumšsarkani salāti būs lielisks kontrasts baltai heka filejai. Turklāt garšas ziņā šie mazliet neierastie, nedaudz pikantie salāti lieliski sader ar maigo zivs fileju.

Recepte no grāmatas Rodžers Korders "Sarkanvīna diēta" (Izdevniecība "Zvaigzne ABC").

Pagatavošana 4 porcijas

1
Mazā katliņā izkarsē pupiņas, dzērvenes un olīveļļu. Tad pielej citrona sulu, vārītas bietes, smalki sakapātus sīpolus un pētersīļus, pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus.
2
Heka filejas pārkaisa ar sāli un svaigi maltiem pipariem un apcep uz grila - apm. 2 min. no katras puses.
3
Zivs filejas pasniedz karstas kopā ar biešu-dzērveņu salātiem un vārītiem kartupeļiem.

Pievienot komentāru

Grilam