Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Zivju kebabs.

Zivju kebabi

Sastāvdaļas
  • 900g zivs fileja (store, lasis, forele)
  • 2 sīpoli
  • 1/2 citrona sula
  • 100g sausais baltvīns
  • 200g saldais krējums
  • 2 olu dzeltenumi
  • 1 citrona miziņa
  • 30g eļļa
  • lauru lapa
  • sāls, svaigi malti pipari pēc garšas
Pa rokai laba un svaiga zivs fileja? Ārā īstais laiks piknikam? Lieliski! Pagatavojat lieliskus un gardus kebabus!

Pagatavošana 6 porcijas

1
Zivs fileju sagriezt palielos gabalos. Pagatavot marinādi: citorna sulu sajaukt ar eļļu, pievienot lauru lapu, sāli un svaigi maltus piparus. Pārliet ar marinādi zivi un atstāt uz 2-2,5 stundam marinēties. Kad zivs ir gatava, uzdurt zivs gabalus uz koka irbulīšiem vai metāla iesmiem. Zivi cept uz grila apm. 15-20 minūtes, kamēr zivs gatava.
2
Mērcei: rīvētu citrona miziņu sajaukt ar olu dzeltenumiem un saldo krējumu. Mērci uzkarsēt un vārīt līdz daudzums samazinās uz trešdaļu. Atdzesēt.
3
Pasniegt ar mērci un vārītiem rīsiem.

Pievienot komentāru

Grilam