OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Grilam
2012. gada 8. aprīlī, 19:11

Piedeva šašlikam no Margilanas

Ja jums kādreiz gadīsies būt Ferganā, tad noteikti aizbrauciet uz Margilānu - tā ir viena no senākajām pilsētām Ferganas apgabalā, 9 km attālumā no pašas Ferganas. Apmklējiet seno Pir Siddik un Hodža Magiz mauzoleju, "Jodorlik" - pēdejo rūpnīcu Centrālāzijā, kur vēl aizvien ražo roku darinātu zīdu. Un noteikti apmeklējiet čaihanu ar strūklaku, koka tapčaniem, kur var baudīt garšīgāko šašliku un lielisku zaļo tēju.

Pagatavošana

20 min2 porcijas
1

Sīpolu sagriezt plānos gredzenos vai pusgredzeno, noskalot zem auksta ūdens un notecināt.
Kāpostu sagriezt plānās strēmelītēs.
Gurķi sagriezt plānās pusripiņās.
Dilles un piparus smalki sakapāt.
Visas sastāvdaļas sajaukt kopā ar rokām, pārkaisot ar sāli. Sakārtot traukā, kurā pasniegsiet un pārliet ar etiķi.