Grilam
2016. gada 12. aprīlī, 06:02

Salāti ar grilētu vistas fileju

Vistas fileju rekomendējam iegādāties no zināmas saimniecības. Tāpēc, iesakām iepirkties Rīgas Centrāltirgū.

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Visas sausās garšvielas sajauc kopā. Filejas ierīvē ar garšvielu maisījumu. Grilu uzkarsē un cep uz grila vai gril pannā, līdz vistas filejas ir gatavas.

2

Ja pupiņas ir svaigas, tad tās noblanšē. Papriku sagriež uz pusēm, izņem sēklas un sagriež mazākos gabalos. Pannā uzkarsē eļļu un apcep 3-4 min visus dārzeņus - pupiņas, papriku un kukurūzu.

3

Mērcei krējumu sajauc ar sasmalcinātiem pētersīļiem un kinzu, pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

4

Porcijas šķīvjos kārto dārzēnus, pa virsu sagrieztu fileju un pārlej ar mērci/