1. Maltai gaļai pievieno sasmalcinātus ķiplokus, kūpinātu sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas un samaisa. No maltās gaļas izveido četras plakanas kotletes. Kotletes uzcep pannā vai uz grila.
2. Karamelizēt sīpolus. Sīpolus sagriež daiviņās, sēnes sagriež šķēlītēs. Pannā izkausē sviestu un apcep sēnes un sīpolus, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi. Pievieno Balzamiko etiķi un cukura sīrupu un sautē vēl 5-7 min. Ja liekas, ka ir par maz šķidruma, tad var pievienot mazliet ūdeni.
3.Pagatavo siera mērci. Krējumu, sieru, ķiplokus un cukura sīrupu sablendē, līdz veidojas viendabīga masa.
4. Tomātus un gurķus sagriež šķēlēs. Maizītes sagriež uz pusēm un apakšēo daļu iesmērē ar pagatavoto mērci. Kārto pa virsu salātlapu, tomātu šķēles, kotletes, marinētus gurķus, ceptus sīpolus un pārlej ar mērci. Apsedz ar otru maizītes daļu.