Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karstais suns lavaša mētelī

Sastāvdaļas
  • 1 lavašs
  • 6 cīsiņi
  • 100g Čedara siers
  • 1/2 sīpols
  • kečups pasniegšanai
Par hotdogu nosaukuma izcelsmes vēsturi klīst vairākas leģendas. Viena no iecienītākajām: ASV karikatūrists Teds Dorgans kādā vēsā rītā uz ātru roku uzzīmēja karikatūru, kurā cīsiņš mīklā tika attēlots kā bulciņā ieveitots kucēns. Zem karikatūras Teds pierakstīja – “hot dog” jeb “karstais suns”. Tad arī sākās "hot dog" uzvaras gājiens. Taču šoreiz hotdoga pagatavošanā neizmantosim maizi, bet lavašu.

Pagatavošana 6 porcijas

1
Lavašu izklāt uz darba virsmas un ar šķērēm sagriezt vienādos gabalos atbilstoši cīsiņa izmēriem. Sieru sarīvēt. Sīpolu sagriezt šķēlītēs.
2
Lavaša loksni piepilda ar cīsiņu, sieru un sīpola šķēlītēm. Lavašu satīt rullītī. Atkārtot ar pārējiem.
3
Uzkarsēt grilu un cīsiņus lavašā apcept no abām pusēm.

Pievienot komentāru

Grilam