OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Grilam
2013. gada 26. maijā, 20:11

Tomātu salsa ar sīpoliem

Pirmie Eiropā kultivētie tomāti bija dzelteni un itāļi viņus tā arī sauca - pomo d’oro jeb "saules ābols". Turklāt, uztura speciālisti rekomendē gadā apēst vismaz 20 kg tomātu, ideāli - 20 tomātus nedēļā. Lai labi garšo!

Pagatavošana

10 min
1

Tomātus sagriezt mazos kubiņos. Sīpolus nomizot un smalki sagriezt. Pētersīļus smalki sakapāt. Čīli piparu pārgiezt uz pusēm, izņemt sēklas un sagriezt mazos kubiņos. Visu samaisīt. Pievienot citrona sulu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.

2

Pasniedz pie grilētas gaļas, sendvičiem, hotdogiem un burgeriem.