Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Ostrich steak with fresh salad, selective focus

Strausa fileja ar garšvielām 1

Sastāvdaļas
  • 900g strausa gaļa
  • Marinādei:
  • 2/3 gl. balzamiko etiķis
  • 1/4 gl. olīveļļa
  • 3-4 kiploka daiviņas
  • 2-3 rozamrīna zariņi
  • 2-3 timiāna zariņi
  • 1 tejk. svaigi malti melnie pipari
Strausa sarkanā gaļa pēc dietologu uzskatiem ir visliesākā, satur lielu olbaltumvielu skaitu un tādus mikroelementus kā mangāns, kālijs un fosfors. Strausu fileja satur minimālu tauku daudzumu, apmēram 1,2%, bet tomēr garša strausu gaļai ir ļoti delikāta. Nogaršojiet!

Pagatavošana 6 porcijas

1
Visas marinādes sastāvdaļas sajaukt plastikāta konteinerā. Marinādei pievienot gaļu, apsegt ar pārtikas plēvi un marinēt 1 stundu ledusskapī. Ik pa brīdim gaļu apgrozīt. Gaļu izņemt no marinādes un cept uz grila 10-15 minūtes no katras puses. Gaļu pārlikt uz šķivja un ietīt dubultā follijā, lai gaļa nobriest.
2
Gatavu gaļu sagriež šķēlēs un pasniedz ar svaigiem dārzeņu salātiem.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni