Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Strausa gaļas kebabi

Sastāvdaļas
  • 750g strausa gaļa
  • 2 gb. paprika
  • Marinādei:
  • 1/3 gl. sojas mērce
  • 2 tējk. sezama eļļa
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 tējk. rīvēts ingvers
  • 2 tējk. rīsu etiķis
  • 1 tējk. cukurs
  • 1/2 tējk. baltie pipari
Pastāv uzskats, ka jo vairāk strauss savas dzīves laikā ir skrējis, jo tā gaļa ir maigāka. Strausu gaļa ir diētisks produkts. Tauku un holesterīnu saturs tajā ir gandrīz divas reizes mazāks, nekā liellopu gaļā, cūkgaļā vai vistas gaļā. Nogaršojiet.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Papriku sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt kvadrātos.
2
Strausa gaļu sagriezt vienādos kubiņos. Visas marinādes sastāvdaļas sajaukt kopā un iemarinēt tajā gaļu. Atstāt uz 1 stundu vai tik ilgi, cik iespējams. Iemarinētu gaļu uzdur uz iesmiem pamīsus ar papriku. Cep uz grila, ik pa brīdim apgrozot. Cepšanas ilgums atkarīgs no gaļas gabalu lieluma.
3
Pasniedz ar kuskusu vai grilētiem dārzeņiem un jogurta mērci.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni