Gaļas gabalu sagriezt uz pusēm, negriežot līdz galam 2-3 cm. Tālāk gaļas gabalu sagriezt gareniski uz pusēm no šķersgriezuma pa labi un pa kreisi, atkal negriežot līdz galam 2-3 cm. Gaļu atvērt vaļā kā grāmatu, apsegt ar pārtikas plēvi un ar gaļas āmuriņu izklapēt.
Pannā uzkarsēt eļļu un apcept tajā smalki sakapātus sīpolus un ķiplokus. Pievienot sagrieztas sēnes, rīvmaizi, sāli pēc garšas un apcept visu kopā. Pievienot pētersīļus, samaisīt. Masu uzlikt uz izklapētas gaļas, satīt ruletē, sasiet ar kulināro degu.
Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 200 grādiem. Gaļu ielikt masiņā produktu cepšanai (mēs to saucam par "piedurkni"), aizsiet galus un izdurt pāris caurumus, lai tvaikiem izeja. Cept apm. 40-45 minūtes. Pēdējās 15 minūtes maisiņu var atgriezt vaļā, lai gaļai veidojas brūna garoziņa.
Ruleti atdzesēt un sagriezt porcijas gabalos.