Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PIldīti vistu stilbiņi

Sastāvdaļas
  • 1 kg vistu stilbiņi
  • 1 ola
  • 1 sīpols
  • 2-3 ķiploka daiviņas
  • sāls, pipari pēc garšas
Vistu stilbiņi - tradiconāls un ierasts ēdiens, tomēr, ja darbošanās laiku virtuvē mazliet palielinat - arī rezultāts būs interesantāks un baudāmāks.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Vistu stilbiņiem novilkt ādu un ar gaļas šķērēm izgriezt kaulu. Kaulu nogriezt tā, lai paliek āda un apakšejā kaula daļa, pie kuras āda turās. Gaļu samalt, pievienojot sīpolu un ķiplokus. Maltai gaļai pievienot sāli, svaigi maltus piparus un olu. Kārtīgi samaisīt.
2
Katru ādu ar kauliņu piepilda ar malto gaļu tā, lai veidojās vistas "stilbiņš". Pēc vēlmes iekšā var ielikt marinētu sēni, marinētu gurķi vai citu dārzeni. Stilbiņus kārto uz cepešpannas un cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos apmēram 30 minūtes.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni