Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glazēta cūkgaļas fileja

Sastāvdaļas
  • 500g cūkgaļas fileja
  • Marinādei:
  • 125 ml Spilvas itāļu mērce
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 tējk. sinepes ar graudiņiem
  • svaigi malti pipari
  • sāls
Šī recepte radās degustējot itāļu mērci. Izrādās, tā ir lieliska ne tikai kā piedeva, bet arī kā marinādes sastāvdaļa !

Pagatavošana 2 porcijas

1
Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem.
Ķiploku sasmalcināt un sajaukt kopā visas mērces sastāvdaļas.
2
Gaļu attīrīt no plēvēm, pārkaisīt ar sāli un pipariem. Pannu uzkarsēt un apcept gaļu no abām pusēm.
3
Cepešpannu izklāt ar cepampapīru. Pārlikt gaļu uz cepešpannas un apsmērēt ar sagatavotu marinādi. Ielikt pannu cepeškrāsnī un cept apm. 20 min. līdz gaļa ir gatava, ik pa brīdim apsmērējot ar marinādi. Izņemt gaļu no krāsns un ietīt follijā vismaz uz 20 min.
4
Gaļu pasniedz sagrieztu gabalos un pārlejot ar atlikušo marinādi.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni