OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gaļas ēdieni
2023. gada 7. oktobrī, 20:36

Glazēta cūkgaļas fileja

Šī recepte radās degustējot itāļu mērci. Izrādās, tā ir lieliska ne tikai kā piedeva, bet arī kā marinādes sastāvdaļa !

Pagatavošana

60 min2 porcijas
1

Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem.
Ķiploku sasmalcināt un sajaukt kopā visas mērces sastāvdaļas.

2

Gaļu attīrīt no plēvēm, pārkaisīt ar sāli un pipariem. Pannu uzkarsēt un apcept gaļu no abām pusēm.

3

Cepešpannu izklāt ar cepampapīru. Pārlikt gaļu uz cepešpannas un apsmērēt ar sagatavotu marinādi. Ielikt pannu cepeškrāsnī un cept apm. 20 min. līdz gaļa ir gatava, ik pa brīdim apsmērējot ar marinādi. Izņemt gaļu no krāsns un ietīt follijā vismaz uz 20 min.

4

Gaļu pasniedz sagrieztu gabalos un pārlejot ar atlikušo marinādi.