foto: Shutterstock
Gaļu sagriez plānās strēmelītēs, nomizotus kartupeļus – salmiņos, sīpolus pārgriez uz pusēm un sagriez plānās šķēlītēs, gurķus smalki sakapā vai sarīvē rupjās skaidiņās.
Dziļā pannā ar biezu dibenu sakarsē eļļu un viegli apcep gaļu. Pievieno sīpolus un apcep mīkstus.
Pievieno tomātu pastu un gurķus. Pielej buljonu vai ūdeni, pieber sāli un piparus, pieliec lauru lapas, uzliec vāku un sautē, līdz gaļa mīksta.
Tikmēr citā pannā sakarsē eļļu un apcep kartupeļus. Kad tie gandrīz gatavi, pievieno gaļai, pieber vēl sāli, ja vajag, un caur spiedi izspiestus ķiplokus. Saudzīgi samaisi un sautē vēl 5–7 minūtes.