foto: Shutterstock
Gaļu sagriez gabaliņos un pārkaisi ar sāli un pipariem. Desu un sīpoliņus sagriez plānās ripiņās.
Lielā pannā sakarsē eļļu un apcep gaļu, pēc tam izņem.
Pannā palikušajās taukvielās strauji apcep desu. Tiklīdz tā maina krāsu, nepārtraukti maisot, pievieno caur spiedi izspiestus ķiplokus un malto papriku. Karsē vēl 1 minūti.
Pievieno gaļu, tomātus un tomātu biezeni, buljonu, vīnu, laurlapas, timiānu un uzvāri. Uz lēnas uguns turpini sautēt aptuveni 2 stundas. Ja šķiet, ka šķidruma par maz, pielej vēl nedaudz vīna.
Iemaisi 2/3 sīpolu un turpini sautēt vēl 30 minūtes. Gatavu pārkaisi ar atlikušajiem sīpoliem.