foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2024. gada 28. oktobrī, 12:00

Kapāta cūkgaļa ar rīsiem

Gaļas sakapāšanai izmanto ļoti asu nazi. Ja šķiet, ka neizdodas, tikpat labi derēs arī pēc iespējas smalkākos gabaliņos sagriezta gaļa.

Pagatavošana

60 min4 porcijas
1

Iztīrītu papriku sagriez gabaliņos, sīpolus un ķiplokus sakapā.

2

Katlā sakarsē eļļu un apcep sakapāto gaļu, pēc tam izņem no katla.

3

Ieber sīpolus un ķiplokus un arī apcep. Pievieno papriku un apsautē.

4

Pievieno apcepto gaļu, rīsus un tomātu pastu, iemaisi malto papriku. Pielej aptuveni 800 ml ūdens, pieber sāli un piparus un sautē 40 minūtes.