Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kapāta cūkgaļa ar rīsiem

Sastāvdaļas
  • 500 g sakapātas vai smalkos gabaliņos sagrieztas cūkgaļas
  • 250 g rīsu
  • 3 sarkanās paprikas pākstis
  • 2 sīpoli
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 4 ēdk. tomātu biezeņa
  • 1 ēdk. maltas paprikas
  • eļļa cepšanai
  • sāls, malti pipari
Gaļas sakapāšanai izmanto ļoti asu nazi. Ja šķiet, ka neizdodas, tikpat labi derēs arī pēc iespējas smalkākos gabaliņos sagriezta gaļa.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Iztīrītu papriku sagriez gabaliņos, sīpolus un ķiplokus sakapā.
2
Katlā sakarsē eļļu un apcep sakapāto gaļu, pēc tam izņem no katla.
3
Ieber sīpolus un ķiplokus un arī apcep. Pievieno papriku un apsautē.
4
Pievieno apcepto gaļu, rīsus un tomātu pastu, iemaisi malto papriku. Pielej aptuveni 800 ml ūdens, pieber sāli un piparus un sautē 40 minūtes.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni