Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Vista krāsainā paprikas un tomātu mērcē

Sastāvdaļas
  • 10 nelieli vistas šķiņķīši bez ādas un kauliem
  • pa 1 sarkanai, dzeltenai un zaļai paprikas pākstij
  • 1 bundža (400 g) savā sulā konservētu tomātu gabaliņu
  • 1 sīpols
  • 1 ēdk. saulespuķu eļļas
  • 2 ēdk. sakapātu svaigu pētersīļu
  • sāls, malti melnie pipari
Šķiņķīšu vietā, protams, der arī fileja, vienīgi tad gaļa būs sausāka un ne tik sulīga. Piedevās der gan rīsi, gan makaroni, gan prāva maizes šķēle un kādi lapu salāti.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Šķiņķīšus sagriez nelielos gabaliņos. Nomizotu sīpolu sakapā. Paprikas pākstis iztīri un arī sagriez gabaliņos.
2
Lielā pannā sakarsē eļļu. Ieliec gaļu un sīpolus un uz straujas uguns apcep.
3
Pievieno papriku un cep vēl 2–3 minūtes. Iemaisi tomātus un pētersīļus, pieber sāli un piparus.
4
Pannai uzliec vāku un uz lēnas uguns sautē aptuveni 15 minūtes.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni