Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Pupiņu pikas ar žāvētu speķi

Sastāvdaļas
  • Vārītas pupiņas
  • Vārīti kartupeļi
  • Žāvēts speķis
  • Sīpols
  • Ķimenes
Īstens latviešu ēdiens, viņi gan pupiņu vietā ņēma pelēkos zirņus.

Pagatavošana

1
Vārītas pupiņas un kartupeļus divas reizes izmaļ gaļas maļamajā mašīnā. Var izmantot arī blenderi.
2
Uz pannas apbrūnina smalki sagrieztu sīpolu un speķi. Pievieno ķimenes.
3
Pupiņu masai pievieno apceptos sīpolus un gaļu, masu samīci. Kamēr tā vēl silta, veido vidēja izmēra apaļas bumbiņas. Pasniedz ar rūgušpienu.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni